Koncept modernih, komfornih, luksuznih kuća u nizu koje pružaju užitak življenja.

Markov Real Estate d.o.o. uskoro počinje sa izgradnjom ekskluzivnih obiteljskih kuća "Josipove" u Sesvetskom Kraljevcu - Željeznička Ulica, šest kuća u nizu, s modernom arhitekturom, uređenim vrtovima i dvorištem u mirnom obiteljskom naselju, u neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića, Interspara, Elez centra, ZET-ove autobusne stanice i željezničkog kolodvora u Sesvetskom Kraljevcu.

Sesvetski Kraljevac

Odlična prometna povezanost sa Zagrebom.

Kuće u nizu Josipove smještene su u mirnoj ulici u obiteljskom naselju na križanju Radničke i Željezničke ulice u blizini svih sadržaja.

Oprema

U gradnji i opremanju kuća zastupljeni su vrhunski standardi građenja: blok opeka „POROTERM”, ETICS fasada debljine 15cm ,dio rađen od dekorativne opeke, sustav podnog grijanja u svim prostorijama i hlađenja preko dizalica topline – toplinske pumpe (voda-zrak), ušteda na grijanju za razliku od plina za minimalno 50%. Svaka soba ima svoj termostat za hlađenje i grijanje. Kuće će biti opremeljene PVC stolarijom sa troslojnim staklom i vanjskim štokovima u drugoj boji, te aluminijskim roletama s električnim podizačima roleta sa bešumnim motorima, komarcnicima. Od dodatne opreme možemo istaknuti videoportafone u boji, te seljački pod (hrast) ili po želji.

ETICS fasada debljine 15 centimetara

Sustav podnog grijanja u svakoj prostoriji

Hlađanje pomoću dizalica topline - toplinske pumpe

Aluminijske rolete s električnim podizačima roleta sa bešumnim motorima