Vile Bedema Ljubavi spoj je dvaju volumena na uglu Radničke Ulice i Bedema Ljubavi, dvije mirne i zelene urbane ulice, a krasi ga klasična elegancija i proporcija otvora.

Lokacija vila Bedema Ljubavi pruža savršen spoj mirnoće Radnicke ulice i centra, u mirnom obiteljskom naselju. U neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića, Spara, pošte, banke, Elez centra, ZET-ove autobuske stanice udaljenje 400m, a do željezničke postaje cca. 7 minuta pješice. Omeđena je brzim prometnicama.

Škola

500 metara

Dječji vrtić

500 metara

Trgovina

300 metara

Autobusna stanica

400 metara

Željeznička postaja

1000 metara

Visokoštedljive dizalice toplice

Veliki naglasak sa svakodnevnom kvalitetom života u stanovima jesu podno grijanje i hlađenje pogonjeni dizalicama topline. Ovaj sustav svrstava zgradu u niskoenergetnske zgrade i korisniku znatno pojeftinjuje mjesečne režijske troškove.

Funkcionalan koncept i tlocrt stana

Projektiranje započinjemo s konceptom da su dnevna soba, kuhinja i blagavaonica jedan prostor, te da svaki centimetar stana bude maksimalno iskorišten

Velike staklene stijene i prozori u stanovima

U želji da osiguramo uživanje u izvrsno osvjetljenim i prozračnim stambenim prostorima i pogledu, sve ostakljene površine posebno su velikih dimenzija

Prostrani vrtovi i balkoni za druženje

Stanovi u prizemlju imaju velike vrtove koji pružaju osjećaj kao da živite u kući. Opremljeni gotovom tepih travom, pipom i rasvjetom. Stanovi na katovima imaju funkcionalne prostrane balkone na koje možete staviti najmanje garnituru za sjedenje, roštilj.